L'Harmonia 40 anys

'Quaranta anys omplint el poble de cançons. Nombrosos cantors, grans i no tan grans, que han passat o estan encara. Infinitat de gent del poble que els hem anat a escoltar'

El proppassat 19 de juny la Coral l'Harmonia de Valldoreix va celebrar un concert que havia de ser a la plaça del Casal i a causa de la intensa calor d'aquells dies, va acabar fent-se a la Nau de Cultura. Era d'agrair escoltar allà, ben asseguts i sense la calor de fora, les veus de l'Harmonia i la Coral Sant Sadurní, el piano de Josep Buforn, la soprano Júlia Farrés-Llongueras i el tenor Antoni Lliteres. Va ser impressionant sentir com aquella música i aquelles veus s'escampaven per tota la Nau, arribaven a tu i t'omplien l'ànima de sensacions.

No vull deixar de banda la Maria Voronkova que, no sols va presentar les diferents actuacions sinó que a més, les va amenitzar amb simpatia i espontaneïtat. I sobretot amb una classe magistral sobre les peces que s'anaven interpretant.

No m'oblidaré tampoc del director, l'Albert Santiago, que és una mica l'ànima de l'Harmonia. I de Músic'Al Cor, els que habitualment anomenen "la coral jove" i que jo els veig com a un grup de teatre musical. Són el futur de l'escena a Valldoreix. Ja m'ho direu.

L'Harmonia. Quaranta anys omplint el poble de cançons. Nombrosos cantors, grans i no tan grans, que han passat o estan encara. Infinitat de gent del poble que els hem anat a escoltar. Un munt de sensacions fetes sentir dins nostre per aquelles veus que ens arribava cor endins. I el futur, aquests joves que sentiran els nostres fills i néts. No cregueu que val la pena reconèixer la labor que han fet, fan i faran d'una manera altruista?

Nosaltres, el Grup de Teatre Espiral, vam néixer vuit anys després. Cantaires de l'Harmonia van crear el nostre grup. Som una mica com germans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem