Hem quedat ben retratats!

“La qüestió és que parlin de mi, encara que sigui bé”

Aquests dies l’amic Adolf ens obsequia amb una exposició a la Penya Blaugrana de més d’un centenar de caricatures que van ser contraportada del desaparegut DIARI de Sant Cugat. Us en recomano la visita tant si en sou un dels 100 damnificats com si no.

En el recorregut hi trobareu un autèntic mosaic de l’star system santcugatenc: polítics, periodistes, artistes, gent del món de la cultura i del paper couché de la societat local. Aneu- hi amb un cert grau de modèstia. Ja se sap que al mirall de casa tothom és més guapo, més jove o no tan gras.

Absteniu-vos narcisistes i aquells que ja us hàgiu fet alguna coseta a la cara:  lífting, botox, potes de gall o un arreglillu al nas... i us hagi costat, literalment, un ull de la cara! I consoleu-vos pensant en la frase de Dalí: “La qüestió és que parlin de mi, encara que sigui bé”. Pel que fa a la semblança de la caricatura amb l’original no us hi heu d’amoïnar gens, i feu cas del consell que va donar Picasso a una dama que acabava de caricaturitzar i que es queixava de no trobar-hi semblança amb l’original: “Persevereu, teniu tota una vida per anar-vos assemblant a la caricatura”.

 
Comentaris

Destaquem