Hem de resoldre problemes, no crear-ne!

'Defensarem el model de ciutat que teníem abans de l'experiment polític del govern Tripartit a Sant Cugat, i afrontarem tots els reptes de present i futur d'aquesta ciutat'

Enceto aquest article com a nou portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat i com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat amb un sincer agraïment a tots els afiliats de Junts que heu participat en el procés de les nostres eleccions primàries. Un agraïment que faig extensiu a totes les persones que em vau animar i ajudar a ser finalment l'alcaldable de Junts. Moltes gràcies a tots per ser-hi i pel vostre necessari suport.

Sovint escoltem l'expressió que un ajuntament és l'administració més propera al ciutadà, però... no tothom aplica aquesta màxima. Estem al servei de la ciutadania, treballem per vosaltres, i si no ho percebeu així és que alguna cosa no s'està fent bé. Un ajuntament ha de resoldre problemes, no crear-ne! Estem per fer més fàcil i més justa la vida del conjunt de la població. I jo, acompanyat d'un gran equip de persones compromeses amb la ciutat i amb una trajectòria professional i social contrastada, vull posar el meu granet de sorra per fer un Sant Cugat millor. Comptant amb l'equip humà que configura el personal de l'Ajuntament i que mereix tot el meu respecte.

Defensarem el model de ciutat que teníem abans de l'experiment polític del govern Tripartit a Sant Cugat, i afrontarem tots els reptes de present i futur d'aquesta ciutat, i que en són molts. Empatitzant amb tothom.

Els grups municipals a l'Ajuntament i a l'EMD de Valldoreix, el partit i els més joves des de la JNC continuem treballant per a tothom. Ajudeu-nos amb les vostres aportacions! Volem recuperar Sant Cugat i que avanci en tots els àmbits. El futur dels nostres nets està avui a les nostres mans. No ho dubteu ni un instant, junts ho farem possible!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem