Hereus d'un somni

A la JNC sempre ens trobaran al costat del diàleg, ja ho vam intentar amb el PP i va ser impossible, amb el PSOE es podia parlar de tot tret d'autodeterminació

Aquest mes de març la Joventut Nacionalista de Catalunya hem celebrat a Reus el congrés biennal en el qual hem redefinit tant la ponència organitzativa com ideològica i en el que hem renovat tots els càrrecs del Comitè Executiu Nacional i de la presidència del CAMD (Comitè d'Arbitratge Mediació i Disciplina).

Lamentablement, no ha estat un Congrés normal, ja que la situació política en què ens trobem amb presos polítics i exiliats per haver defensat el Dret a l'Autodeterminació ens van dur a aturar la programació ordinària per anar a la convocatòria a Madrid per dir alt i clar que "l'Autodeterminació no és delicte" i que "Democràcia és decidir". Cal recordar que alguns dels presos i exiliats han estat membres d'aquesta organització, com és el cas dels Consellers Jordi Turull, Josep Rull, Meritxell Borràs o del mateix MH President Carles Puigdemont.

Us fem saber que Judith Toronjo ha estat escollida nova Secretària General i l'Albert Pérez nou President del Consell Nacional. Així mateix, la nostra cap comarcal, Ariadna Urroz ha estat elegida Presidenta del CAMD.

Des del manifest polític hem refermat que som hereus del 9-N i de l'1-O i que hem de seguir lluitant en aquesta línia. A la JNC sempre ens trobaran al costat del diàleg, ja ho vam intentar amb el PP i va ser impossible, amb el PSOE es podia parlar de tot tret d'autodeterminació. Confiem que aquestes noves eleccions generals serveixin per formar un govern que sí que es determini a parlar de tot, i que el diàleg que s'estableixi sigui per dur-nos definitivament cap a la independència. Som hereus d'un somni, lluitem per ell!
 

 
Comentaris

Destaquem