Hi ha molta feina a fer, i la farem!

"No em cansaré de dir-ho, serem un govern de proximitat, a peu de carrer. Un equip de persones que vol ajudar a persones, que vol fer més fàcil la vida dels santcugatencs"

Agraeixo als 10.875 electors que ens heu fet confiança en aquestes eleccions municipals a Sant Cugat i que ens continuen situant a JUNTS com a primera força política de la nostra ciutat amb 9 regidors. Considerem que és el fruit de quatre anys de treball del grup municipal de Junts per Sant Cugat, quatre anys com a principal grup de l’oposició, escoltant a tots els sectors i barris per fer les millors propostes, però també fiscalitzant al govern en temes rellevants com han estat la mobilitat, el projecte Ragull Centre de dues torres d’onze plantes de pisos, la gestió interna de l’Ajuntament o la poca empatia.

Hi ha molta feina a fer, i la farem. Governarem escoltant tant als treballadors de l’Ajuntament, com als grups polítics de l’oposició i, és clar, a la ciutadania. Escoltar per prendre les millors decisions possibles. No em cansaré de dir-ho, serem un govern de proximitat, a peu de carrer. Un equip de persones que vol ajudar a persones, que vol fer més fàcil la vida dels santcugatencs. Per això hem fet aquest pas endavant de dedicar uns anys de la nostra vida al servei públic, a la nostra ciutat.

Estem convençuts que no serà fàcil i que molt probablement no podrem donar resposta a tot, però ens arremangarem i treballarem de valent, amb l’ajuda de tothom. Amb respecte, humilitat, diàleg, autocrítica i amb un rumb clar. Aquests dies, caminant pel carrer, percebo molta il·lusió i esperança. Ingredients bàsics per entomar aquests pròxims quatre anys. Sant Cugat està a punt d’encetar una nova etapa política que ha de venir farcida de solucions. Moltes gràcies per fer-nos confiança.

Josep M. Vallès, alcaldable de Junts per Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem