El meu homenatge particular a un lluitador

L'Arcadi és un home de pau, un mediador, un lluitador per la pau universal i local, pels valors humans, pels drets dels més vulnerables, pels drets dels immigrants...

Arcadi Oliveres ha estat diagnosticat d'un càncer terminal. Ell mateix ens ho ha comunicat. L'Arcadi és un home de pau, un mediador, un lluitador per la pau universal i local, pels valors humans, pels drets dels més vulnerables, pels drets dels immigrants... L'Arcadi és un professor d'economia, i considera el capitalisme «un sistema criminal i assassí» i predica que la fam mata més que una pandèmia. Encara ens deixa feina als que anem darrere.

L'Arcadi és un amic, i la seva trajectòria va des de Justícia i Pau, de la que va ser president, a la Unipau, la nostra Universitat de la Pau a Sant Cugat, que va cofundar l'any 1984, amb la que col·laborem continuadament.

L'Arcadi està ara vivint en pau el "darrer tram" de la seva vida que qualifica d'afortunada i joiosa, acompanyat de la Jeanine, la família i dels seus amics més íntims. Arcadi, sé que estàs feliç en aquests darrers moments. Tots arribem i marxem, i la millor manera de marxar és entre família i amics. I tu d'amics i de gent que t'estimem en tens molts.

És fàcil d'entendre, tu estimes i treballes per les persones. I nosaltres et corresponem. Viu intensament aquest trànsit, amb amor. La més forta de les abraçades, Arcadi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem