I arriba l’estiu i ens mullem a les fonts

El repte és aconseguir que menuts i grans de barris més modestos com els nostres puguin accedir als serveis de les piscines públiques que hi ha arreu de la ciutat

Sant Cugat ha crescut fins a sobrepassar els 90.000 habitants, de tal manera que ara se'ns plantegen problemes d'adequació de serveis tan essencials com la seguretat, serveis sanitaris, transport o fins i tot cultura. Fins aquí queda clar que no he dit res de nou... Ara bé, arribats al Juny i per tant la seva intensa calor, el repte és aconseguir que menuts i grans de barris més modestos com els nostres puguin accedir als serveis de les piscines públiques que hi ha arreu de la ciutat. Sí, estimat lector, al barri Monestir Sant Francesc no disposem de piscines comunitàries, ni estem a prop de les que són gestionades per l'Administració, per tant per accedir a una a l'aire lliure o fas una ruta pel desert amb mocador al cap i arrossegant-te pel carrer Major amb miratge inclòs fins a arribar al Parc Central o has d'agafar autobús, tren, bici, patinet i helicòpter per anar a la Floresta. Si no mors en la peregrinació a la piscina, mors per insolació, sense parlar de la facilitat de portar, tovalloles, joguines, crema solar, cabàs, barret, alguna cosa per picar, aigua i un munt de diners per pagar els abonaments públics.

 

Sempre podem mullar-nos a les fonts públiques del barri, o demanar a un veí generós que si té mànega, ens mulli des del balcó com als correfocs o portar un ventilador a la gorra que a internet en tenen de molt "útils"... Potser en algun moment, s'haurà de plantejar que el creixement de població implica majors ingressos per impostos i que s'hauran de reinvertir en infraestructures de tota mena, també lúdiques. Espai i ganes en tenim, ara falta que els polítics apostin per donar els serveis que manquen a on toquen.

 
 
Comentaris

Destaquem