I tu, et masturbes?

Sí, les dones es masturben i no cal que ho neguem més

Quina pregunta més incòmode, doncs per descomptat que no... Quantes vegades deus haver formulat aquest no, rotundament, mentre el cap cavil·la que aquesta resposta no és del tot encertada? A tu, com a moltes altres dones, se t'ha negat la possibilitat d'afirmar que gaudeixes del i amb el teu cos, que experimentes plaer amb tu mateixa i que t'agrada conèixer-te i descobrir-te. O potser, fins i tot, no t'has atrevit ni a pensar-ho. Perquè les dones som delicades, no ens tirem pets en públic, no som desvergonyides i, naturalment, mai parlem de sexe.

Doncs bé, deixeu-me que us tregui de dubtes: sí, les dones es masturben i no cal que ho neguem més. Us n'expliquem el perquè: les dones gaudim d'un òrgan pensat i dissenyat exclusivament pel plaer, el clítoris. És per això que les possibilitats del cos de la dona per experimentar orgasmes són múltiples perquè és un cos disposat a gaudir. Amb tot, sabries dir quantes terminacions nervioses té el clítoris? O quins tipus d'orgasmes poden experimentar les dones?

Malauradament aquest coneixement no se'ns ha facilitat però compartint aprendrem unes de les altres. Per això us animem a totes a venir i participar del proper safareig del dia 20 de gener a les 18:30 h a Cal Temerari on compartirem experiències amb companyes incompreses, plantejarem dubtes i algunes respostes però sobretot gaudirem de la bona companyia, de les altres i de la nostra. No t'oblidis d'avisar a les teves amigues, col·legues, germanes, cosines i veïnes! Totes hi seran benvingudes.

 
Comentaris

Destaquem