Illa president

FEM-HO, és un missatge directe, no és una declaració d'intencions, és una necessitat per poder fer progressar Catalunya

Els i les catalanes no podem passar més temps de paràlisi i de desgovern al capdavant de la Generalitat. Necessitem revertir les retallades que els governs conservadors de convergència i d'ERC han practicat. Tenim necessitat de potenciar l'estat del benestar i combatre la pandèmia sense incerteses ni vacil·lacions. Necessitem recursos suficients per poder fer-hi front.

L'Estat no en té la culpa de tot, cal mirar endins i no cercar excuses de la pròpia mala gestió. La societat necessita missatges clars, sentir que el govern està al seu costat i necessita actuacions concretes i possibilistes. Hem de retornar a la convivència i poder superar els excessos d'engany amb falses promeses del procés. Cal dir que fora d'Espanya, ens quedem fora del coixí que representa Europa, no només econòmic, sinó per la defensa dels drets socials, i no ens quedarem sense recursos suficients per progressar, amb una economia afeblida, i una societat dividida, trencada i desanimada.

Ara el revulsiu es diu Salvador Illa, un canvi en la direcció en la Generalitat, amb un lideratge fort, i capacitat de gestió contrastada, per tirar endavant la reconstrucció social i la reactivació econòmica. Hem de poder fer realitat que Catalunya torni a ser el motor de l'Estat i d'Europa, a ser capdavantera econòmicament, puntera en investigació, cosmopolita, oberta al món i amb pau social. Els retrets al PSC no minvaran la nostra capacitat, els atacs rebuts al llarg de la campanya refermen el nostre compromís i ens fa avançar, per això cal aquest canvi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem