In memoriam

Article d'opinió de Leiva dedicat a les víctimes de la COVID-19

Dedico aquesta columna a les víctimes de la COVID-19. Als milers de persones que han marxat, a les seves famílies, a qui encara està patint la malaltia i a qui té el cor trencat per aquesta crisi que no perdona a ningú.

Terrible el que estem vivint sense treva. Perquè la COVID-19 no ha mort. Continua arrossegant vides. Sembla mentida que hàgim viscut un CONFINAMENT de més de dos mesos. Les reaccions ciutadanes feien suposar que aquesta societat sortiria del confinament sent més humana, més responsable, més solidària, més ENTREGADA. La resposta ha estat sorprenent: RESPONSABILITAT i SOLIDARITAT ZERO.

Penso en els sanitaris que s'han deixat la pell per intentar salvar vides arriscant les seves. Penso en la gent gran, en les persones immunodeprimides, en les persones de risc i en les que no ho són. I sabeu per què? Perquè NINGÚ està LLIURE de caure en el parany de la COVID-19. NINGÚ! Pensem que som invencibles, joves i amb una llarga vida al davant. Toquem de peus a terra! La COVID-19 està al carrer.

Vosaltres que no porteu mascareta, que celebreu festes privades sense cap mena de mesura. Els que passeu de tot perquè sou intocables ... No mereixeu que cap sanitari arrisqui la seva vida per salvar la vostra.

Sant Cugat del Vallès és el meu poble, és la meva llar. Un lloc entranyable que estimo amb bogeria. Una part de la seva ciutadania m'ha decebut. Vida només en tenim una. Estimem-la! La vostra, la nostra, la de TOTS.

 
 
 
Comentaris

Destaquem