Incendis, Vallpineda i SOREA

'Crec que és un acte d'irresponsabilitat que Vallpineda no disposi d'aigua corrent a totes les seves llars'

Entre Valldoreix i La Floresta hi ha un centenar de cases que formen part de Vallpineda, un petit barri de muntanya mal gestionat per l'Ajuntament de Molins de Rei. La majoria de les cases de Vallpineda no estan connectades a la xarxa d'aigua i actualment, amb l'estat en què es troba aquest petit barri, representa una amenaça real pel Parc de Collserola, per Valldoreix i per La Floresta.

Si es produeix un incendi domèstic a una de les cases de Vallpineda, cases que no disposen d'aigua corrent de la companyia i que moltes d'elles són de difícil accés amb vehicles grans com els camions de bombers, es podria generar un desastre de grans magnituds.

Crec que l'Ajuntament de Molins de Rei, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, l'EMD de Valldoreix i SOREA haurien d'abordar aquest tema i emprar una solució. La xarxa d'aigua de SOREA travessa el barri de Vallpineda i hi disposa d'un gran dipòsit d'aigua que podria abastir fàcilment les cases d'aquesta zona.

En un moment en què diferents informes ens alerten de la vulnerabilitat de Collserola i la Generalitat anuncia que augmentarà la inversió per a la prevenció d'incendis, crec que és un acte d'irresponsabilitat que Vallpineda no disposi d'aigua corrent a totes les seves llars. No crec que s'hagi de demanar cap subvenció ni ajuda econòmica, només el vistiplau dels Ajuntaments perquè els veïns de Vallpineda puguin contractar l'aigua a SOREA.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem