Iniciem la ruta 2024

'En general, la dinàmica de les colles castelleres es basa principalment en dos sentiments: l'estimació o sentit de pertinença i l'esperit de superació'

El divendres 16 de febrer, els Castellers de Sant Cugat van començar els assaigs generals regulars i van donar el tret de sortida oficial a la seva temporada castellera 2024. Des de principis de febrer, s'havien fet alguns assaigs més enfocats a treballar pilars, canalla i estructures bàsiques d'una manera una mica més reduïda, però divendres la colla en conjunt va començar a caminar amb l'objectiu de completar una bona ruta durant el 2024.

Tal com hem comentat en articles anteriors, el reguitzell d'actuacions d'aquesta temporada que s'inicia és ben complet i faran bé els Gausacs de prendre-se'l com una oportunitat de millorar des del punt de vista tècnic i social. En general, la dinàmica de les colles castelleres es basa principalment en dos sentiments: l'estimació o sentit de pertinença i l'esperit de superació. Els membres d'aquestes colles han de sentir-se part del col·lectiu, han d'estimar-se la colla fins al punt que els vingui de gust o no s'adonin de la renúncia a altres opcions d'oci i que les activitats de la colla es puguin encabir en les seves responsabilitats familiars. Quan t'estimes algú, qualsevol esforç per intentar coincidir és menor.

La colla ha de ser ambiciosa i ha de tenir l'esperit de voler-se superar cada cop. Ha de fer els castells millor i més alts, ha de treballar perquè més gent se senti seduïda per l'activitat, pel bon ambient que s'hi respira i perquè les coses es fan cada cop millor. Si posen aquests dos aspectes dins de la motxilla, els Castellers de Sant Cugat estaran preparats per iniciar la ruta del 2024 amb molt bons auguris.

Gausacs, amunt i MOLTES FELICITATS! 28 anys al sac!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem