Insistir-hi, insistir-hi i tornar a insistir-hi

'Els de la camisa verd Collserola van perdre l'oportunitat de descarregar el seu castell de 8 número 200 a casa'

Això és el que van fer els Castellers de Sant Cugat a l'actuació de la Diada de la colla que es va poder veure a la plaça d'Octavià el diumenge 13 de novembre. Fins a tres cops van intentar el 3 de 8, però es van quedar a un pas d'assolir-lo, sobretot en els dos últims intents amb aixecador col·locat i esperant una passada d'enxaneta que, tot i estar allà dalt, no va succeir.

No van aconseguir descarregar el castell, però amb els tres intents desmuntats i arribant tan amunt, els Gausacs van demostrar que l'estructura està treballada, assajada i està per treure a plaça. De fet, quasi podríem considerar que la van descarregar dos cops, però per la rengla equivocada.

Per altra banda, van aconseguir descarregar amb total solvència el 4 de 8 —si teniu l'oportunitat, mireu el vídeo, perquè l'estructura està pràcticament immòbil— i el 2 de 7 amb una seguretat que convida a l'optimisme.

Amb tot, els de la camisa verd Collserola van perdre l'oportunitat de descarregar el seu castell de 8 número 200 a casa. Una sensació agredolça que es volen treure de la boca aquest diumenge 20 de novembre, a la Diada de Minyons de Terrassa.

Ja ho diuen: si vols resultats diferents, fes coses diferents. I en els dos assaigs previs, els Castellers de Sant Cugat hauran hagut de revisar què ha passat en aquests tres intents, què ha pogut ser la causa que no s'assolissin i, si cal, mirar d'acabar d'afinar la sintonia de totes les peces perquè el pròxim intent tingui el desenllaç que tots esperem. Se'l mereixen!

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem