Interessa Valldoreix a cap partit?

'Una futura esquerra que governarà, segons ells, per augurar un Valldoreix millor quan estigui al govern, cosa que ni tan sols ha intentat estant a l'oposició'

L'esquerra ha trobat el soldat perfecte perquè la lideri i matar el govern de Junts per Valldoreix, que s'immolen sols, tenint de referent una vicepresidenta que ha bombardejat el partit per dins amb les seves polítiques, un president que els ho ha permès i un partit còmplice, el seu propi partit. Hi ha cap partit que els interessi Valldoreix?

D'una banda, Junts per Valldoreix ens imposa una futura líder que no vol ningú i que ha fet tant de mal que tots els "ex-Junts" estan ara a l'altra banda, a l'oposició, intentant que aquesta guanyi només pel repudi que han patit. D'altra banda, la presumpta esquerra, un Pere Soler que no va convidar-nos com a representants del Tribut Metropolità de Valldoreix, perquè no érem de Sant Cugat; un Francesc Carol que diu que mentim en els terminis de les càmeres de seguretat, que ell mateix ens va dir; una Mireia Ingla que va venir a visitar-nos fa 3 anys i que encara estem esperant resposta a les nostres preguntes. Un Sant Cugat més lluny ara que mai, però que si venen a la nostra ciutat a demanar-nos el futur vot.

Em pregunto per què exactament, ja que aquí a Valldoreix tenim una àmplia oposició d'esquerres que fa 3 anys que riuen les gràcies del govern, defensen un tècnic de l'EMD només perquè és militant del seu partit, i ho justifiquen tot en l'atac al President, però sense "utilitzar" els seus propis governants a Sant Cugat, en benefici de Valldoreix.

Una futura esquerra que governarà, segons ells, per augurar un Valldoreix millor quan estigui al govern, cosa que ni tan sols ha intentat estant a l'oposició. No direu que no és un panorama estrany i que desperta els nostres dubtes, sobre la base de l'experiència, no de la suposició.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem