Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

'És un dia on la societat mira cap a nosaltres i ens decidim mostrar com persones apoderades i amb ganes de canviar la imatge que la societat té de la diversitat funcional'

Per a Catalònia Fundació Creactiva és clau el concepte de l'empatia i la importància de la professionalització (capacitats, eines, estratègies) i la intervenció de caràcter moral (valors, sentiments, actituds). La paraula Creactiva neix de la unió de dues accions que ens identifiquen: CREAR, estem sempre en procés de creació, Catalònia es reinventa, es transforma, genera noves oportunitats, salta més lluny, imagina, fa realitat somnis. I ACTIVA, Catalònia Fundació està formada per gairebé 800 treballadors que atenem en el seu procés de vida prop de 1.000 persones amb necessitats especials.

Aquest procés fa que esdevinguem mags, inventors, mestres, generadors d'idees, que arribem a llocs inimaginables per tal de poder donar resposta a tot allò que ens demanen i necessiten. I si alguna cosa ens han ensenyat és que quan creus en ells, quan els mires com persones especials, amb el seu talent, la seva màgia, les seves emocions, els seus sentiments, les seves pors, les seves il·lusions, la seva lluita, la seva bellesa, la seva autenticitat... t'enlaires fins més enllà dels límits.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem