Ja arriben les eleccions municipals...

'Estem en un temps on les antigues estratègies polítiques haurien de deixar pas a les noves'

Les eleccions municipals estan al caure! Ho sabem tots els ciutadans perquè patim una voràgine d’obres a la nostra ciutat que espanta. Obres que es fan veure molt, i que es fan de cop uns mesos abans de les eleccions, tot i haver tingut quatre anys per fer-ho... Estem parlant de reasfaltat de carrers, reparacions de voreres, nous parcs infantils o millora d'aquests, neteja intensiva d’espais...

Crec que al ciutadà se l’hauria de tractar com un ser intel·ligent, i no pas com un conill o ase al qual li posa al davant una pastanaga per veure si hi arriba mai a menjar-se’l. No dic pas que al primer dia que un govern adquireixi responsabilitats a les alcaldies es posi a fer coses, però sí que es poden fer un o dos anys abans, de forma escalonada i coordinada per no saturar-nos a tots. Segur que ens recordem del que s’ha fet fa un any, i de fet, el fer-ho així causa més atracció cap als líders locals actuals que no que es faci com s’està fent que causa rebuig.

Estem en un temps on les antigues estratègies polítiques haurien de deixar pas a les noves. Hi haurà moltes coses ben fetes de les que es pugui treure pit en un míting, en una campanya o per les xarxes socials. I de les mal fetes, no compensaran el fet de capgirar la ciutat poc abans de prendre les nostres decisions cap a una reelecció o un nou equip de govern.

No parlo de Sant Cugat exclusivament, perquè en moltes localitats passa el mateix, i de veritat, considero que hi ha altres formes d’aconseguir vots per la següent legislatura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem