Ja ha arribat

Deixeu-vos de Nadal i penseu a fer un món una miqueta millor cada dia del 2019. Potser seria la solució

Si, ja ha arribat Nadal, o sigui, tot allò de bons que sembla que som per aquestes dates.

I estic content perquè ja trobava a faltar aquesta sensació de bondat extrema. Ja em perdonareu però tres-cents seixanta-quatre dies esperant el dia "N" (la bondat) es fa una mica llarg.

Aquest dia, Nadal, és bo perquè no hi ha notícies i aleshores el món el podem configurar al nostre gust i si és amb un bon cava millor que millor.

El de la justícia ja és altra cosa, per tant no ens hi fotrem, no sigui que ens enviïn a Brussel·les i és que allà a l'hivern fot un fred de collons.

Tampoc ens explicaran que enguany han mort més de dos mil refugiats a la mediterrània i que gràcies al bon fer i l'ètica desmesurada dels nostres governants europeus, tots ells, l'any vinent se'n "perdran" uns quants milers més... Potser desenes de milers, tenint en compte que Open Arms n'ha rescatat aquesta quantitat aquest 2018 i no podrà fer-ho en 2019, els hi han prohibit.

Alguns agosarats d'aquestes decisions en diran assassinats, és a dir, els nostres governants són, de fet, una colla d'assassins sense pietat, però jo no ho diré no sigui que m'expropiïn, fins i tot, les amígdales.

Bé, ja veieu... Estem com sempre... Som com sempre i fem el de sempre.

Ah!!!... Una petita apreciació ecològica...No sigui que!!

Quan els embarquin, als refugiats, a Líbia o a on sigui, que els hi treguin els elements de plàstic doncs com ja sabeu no pot ser de cap manera que seguim contaminant amb plàstics la mar i ens fotin a dida els llobarros, lluços de palangre, etc. etc... Per favor!!!!

Deixeu-vos de Nadal i penseu a fer un món una miqueta millor cada dia del 2019. Potser seria la solució.

 
Comentaris

Destaquem