Ja han passat els reis

Aquests darrers dies molta gent estava amb un bri d’il·lusió per l’arribada del Reis (bons), amb uns somriures d’orella a orella, carregats amb bosses mentre feien de patges. A molta gent ens emociona veure les cares dels infants esperant l’arribada d’aquests tres personatges que ens porten aquells regals que altres no ens haguessin regalat mai, i quan dic mai n’és un de rotund.

Enguany, infants i adults ens hem quedat bocabadats veient les carrosses de Ses Majestats, especialment aquells que recordem les carrosses humils d’anys enrere que eren tractors decorats de la millor manera per fer possible que en Melcior, en Gaspar i en Baltasar ens recollissin les cartes a tots els nens i nenes de Sant Cugat.

La majestuositat d’aquestes carrosses ens ha agradat i ha fet evident, una vegada més, la professionalitat del personal del Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori, les obres que poden fer tan espectaculars i la qualitat en tot el que generen per donar bona qualitat a la cultura des de la vessant de les arts escèniques, amb les possibilitats de l’actualitat.

No vull acabar sense fer esment i un petit reconeixement a totes i cadascuna de les persones que s’han entregat per fer possible que cada anys hi hagi una cavalcada a Sant Cugat que mantingui i faci créixer la il·lusió i innocència que es pot viure la nit de reis. Perquè és gràcies a molta gent, especialment a la Penya Regalèssia, als Amics dels Veterans de la Penya Regalèssia i a coneguts, que des de fa molts anys existeix aquesta cavalcada i tots, gran i més petits, podem gaudir-ne la tarda del 5 de gener.

 
Comentaris

Destaquem