Jaume Pla, 90 anys apostant per l’alegria

Et felicito perquè més enllà de la teva trajectòria professional i artística, hi ha la personal que és la que té més valor.

Els anys passen per a tothom. És llei de vida, inevitable. Cal assumir-ho i ser conscients que cada dia que passem en aquest món és d’agrair per una pila de motius. Però bàsicament perquè és un dia més que podem passar a prop dels que més ens estimem i això val totes les pessetes del món. Gaudim-ho sempre des de la felicitat, amb bona cara i... sense posar pals a la roda.

L’actor Jaume Pla va complir els seus primers 90 tacos el 21 de maig i durant la celebració es va fer seves les paraules del director Woody Allen: “La vida es compon de tristeses i alegries, i depèn de tu el percentatge que hi posis; jo hi poso el 90% d’alegries!” 

Molt probablement un dels secrets de la jove vellesa del Jaume rau en la seva actitud positiva davant de la vida, un tarannà que ha sabut transmetre i encomanar a la seva estimada Laura i als seus cinc fills.

Et felicito Jaume per tot plegat perquè més enllà de la teva trajectòria professional i artística, hi ha la personal que és la que té més valor.

A mi, quan em pregunten quina és l’entrevista de la qual guardo més bon record... sempre dono la mateixa resposta. N’he fet moltes en aquests 27 anys d’ofici de periodista, i estic content de moltíssimes, entre altres coses perquè m’ha servit per conèixer de prop molta gent interessant. Però n’hi ha una que no oblidaré mai, la que li vaig fer al Dr. Moisès Broggi amb 102 anys; va ser a casa seva l’any 2011. Una entrevista que va ser possible gràcies a tu, Jaume, i que vas viure en primera persona perquè em vas acompanyar. Vaig descobrir un home savi, senzill i entranyable en majúscules; les respostes de Broggi van ser una autèntica lliçó de vida.

I, en agraïment a tu, Jaume, que em vas regalar aquella experiència, et faré una entrevista per repassar la teva trajectòria de 90 anys de vida. Moltes felicitats! 

 
Comentaris

Destaquem