Joan/Juan

Joan Pera i Juan Tamariz vanactuar al Teatre-Auditori Sant Cugat fa uns dies, amb dos espectacles molt diferents, però atractius per passar una estona molt agradable i plena de bones sensacions

“La extraña pareja” de Neil Simon fa quinze anys va ser un fenomen excepcional amb Paco Morán i Joan Pera. Ara amb Antonio Dechent i Joan Pera, torna la comèdia que ha batut tots els rècords de públic d’arreu i que continua fent-ho. Ens diverteix i d’això en tenim falta. El retorn d’aquesta comèdia és una cita obligada per a tots aquells que han gaudit algun cop amb la història d’aquests dos amics que hauran d’aprendre a conviure i a suportar-se, malgrat les manies i excentricitats de cadascú. En Félix, un home de mitjana edat, meticulós i obsessionat amb l’ordre i la neteja, és expulsat de la llar familiar per la seva esposa. Davant d’aquesta situació, al Félix no li queda cap altra opció que recórrer al seu amic Óscar per poder allotjar-se un temps al seu apartament. El problema arriba quan en Félix descobreix que el caràcter de l’Óscar és diametralment oposat al seu. La convivència no serà senzilla en absolut. Però la diversió està més que assegurada, i el públic a Sant Cugat té ganes de veure-ho, o de tornar-ho a veure i gaudir.

Juan Tamariz és el mestre de la màgia, amb nom propi, inclassificable i amb personalitat pròpia, absoluta. Aquest grandíssim mag va oferir els millors números de la seva carrera, carregats d’humor, telepatia, improvisació, emoció i misteri.Magia Potagia” és màgia però també humor, o millor dit, màgia i alegria. Juan Tamariz ens revela l’art de la màgia: l’emoció, la meravella, la fascinació, la culminació d’allò aparentment impossible... Diferents números de màgia, que van des de jocs col·lectius fins a efectes màgics petits i íntims, conformen aquest espectacle en què el gran mag s’acompanya de la prestigiosa maga colombiana Consuelo Lorgia.

Però també hem celebrat els 25 anys de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb un format de sopar al vestíbul per més de 170 persones. El dia de Sant Jordi ens oferirà el seu concert tradicional, sempre nou, sempre interessant. Una Hora de Jazz amb una proposta clàssica de New Orleans Dympy Lobsters. Una forma molt diferent de gaudir dels dijous al vespre, alguns dels nostres espectadors, després d’haver anat a veure el Cinema d’Autor. I Pulmons ha visitat el Teatre de Mira-sol amb Pau Roca i Carlota Olcina.

Diferents propostes, per a molts gustos, i diferents intensitats, que arriben a molts tipus de públics i que ens fan gaudir i apreciar que amb dosis d’espectacles hom aconsegueix ser una mica més feliç que el dia anterior, i així progressivament.

En definitiva, aquesta setmana hem pogut provar molts sabors de la cultura, i segur que si ho hem fet, en continuarem tenint ganes i repetirem.


Segueix @PTugues i @teatreauditori a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem