Josep Maria Vallès i el factor humà

Jo, d'en Josep Maria, només puc fer-ne elogis

Confesso que em sap molt de greu la marxa de Josep Maria Vallès del TOT Sant Cugat. La notícia em va agafar per sorpresa i em va doldre, perquè se'm feia difícil imaginar aquesta estimada publicació local sense la seva direcció. Ha estat amb ell, que el TOT Sant Cugat ha crescut i ha fet més profundes les seves arrels al nostre municipi, fins al punt de ser avui una de les publicacions en català més llegides de Catalunya. No és estrany que la professió periodística se la miri amb enveja sana i admiració, conscient de les immenses dificultats que té assolir una fita d'aquest nivell.

Arran del comiat de Josep Maria Vallès, he estat revisant els meus arxius i he vist que jo col·laboro al TOT Sant Cugat des de l'any 1998, el mateix any que ell va agafar-ne les regnes com a director, per bé que ja treballava a l'empresa. És a dir, que dels 26 anys que Josep Maria Vallès ha treballat en el grup Totmedia, creat per Ramon Grau, n'he pogut compartir 21 amb ell. Vint-i-un anys és molt de temps en la vida de les persones i, quan mires enrere, t'adones que han volat.

Jo, d'en Josep Maria, només puc fer-ne elogis. Treballador infatigable, sempre afectuós, sempre receptiu, sempre disposat a escoltar, ha estat un amic per a mi, i jo li estic agraït. En un món tan tecnificat com el d'avui, se'ns oblida sovint que no hi ha res més important en aquesta vida que el factor humà. Ara, en Josep Maria Vallès s'incorporarà a la candidatura de Junts per Sant Cugat, de Carmela Fortuny, i, coneixedor com és, del nostre municipi, estic segur que serà un molt bon regidor. Per això li desitjo tota la sort del món en aquest nou camí que emprèn la seva vida.

 
Comentaris

Destaquem