Els joves i la fe

'La fe dels joves és una de les coses que m'ha sorprès més de Sant Cugat'

Aquest cap de setmana he anat amb 24 joves catequistes de la parròquia a la trobada europea de Life Teen, a Montserrat. Life Teen és un mètode americà de catequesi per a adolescents que vaig descobrir fa 11 anys a Atlanta.

Vaig fer una prova pilot a la parròquia del Sant Esperit de Terrassa i, va anar tan bé, que es va anar expandint fins a arribar a unes 200 parròquies de tot Espanya (entre les quals, la del Monestir). A la trobada hi havia 380 joves catequistes amb un entusiasme encomanadís per viure la fe. Quina energia més positiva desprenen aquests joves!

Moltes persones de la trobada m'han felicitat per la qualitat humana dels catequistes del Monestir. La veritat és que em sento molt orgullós d'ells. La fe dels joves és una de les coses que m'ha sorprès més de Sant Cugat. Si veniu a qualsevol Missa, sobta la presència de joves que hi ha. I aquest número creix amb els mesos, ja que els joves busquen trobar un sentit i un propòsit a la vida i, quan el troben, ho comparteixen amb naturalitat amb els seus amics.

Aquesta tendència també s'està donant en l'àmbit de la ciència on, en una gran enquesta, es va veure que els científics menors de 34 anys són la franja més creient (un 66% d'ells creuen en Déu).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem