Jugar a la puta i la Ramoneta

Ja hi som, un cop més s'obre el debat dels agredits i dels agressors, de les víctimes i dels botxins

Un com més, també, i demostrant les ganes que tenen de fer-ne sang d'un fet anecdòtic i puntual, els populars es llancen a les vies del tren mentre assenyalen amb total impunitat. Enteneu-me, els han trencat dos vidres, res més, tot i així han estat prou hàbils com per fer rondar per la premsa tot tipus d'acusacions i fins hi tot treure'n una declaració de la junta de portaveus municipals. Ja ens coneixem la cançoneta i sabem prou bé que els encanta fer-se les víctimes quan ells assenyalen als culpables, això sí, quan els toca a ells condemnar amaguen el cap sota l'ala i justifiquen deliberadament accions pròpies de l'estat totalitari al qual ens voldrien sotmetre. Ells no tenen por de dir les coses pel seu nom i atacar els nostres drets en nom de la democràcia i la llibertat.

No hi estic d'acord en les agressions ara, i posats a condemnar, potser que ens parem a pensar les que estem reben gràcies al seu sistema social. Som un país amb ganes d'existir i que malgrat tot ho fa amb la bota al coll, amb provocacions continuades i vexacions a les nostres llibertats. Quan són ells els que s'omplen la boca de llibertat els fa pudor a merda.

Si llibertat no és trencar vidres tampoc ho hauria de ser desnonar, abaixar sous dels desafavorits, apujar impostos, afavorir l'acomiadament, facilitar el tancament d'empreses, enriquir-se amb la política, donar més facilitats als que enfonsen al sistema, enriquir als rics i empobrir als pobres...en definitiva, enfonsar un país i una societat i condemnar-lo a viure amb el jou de la democràcia que tant defensen i protegeixen no és llibertat i totalment condemnable. Que no ens fotin el pèl, ells són els primers que han d'acotar el cap i demanar perdó. Ara, mentre els mitjans i la resta de partits els vagin fent la gara-gara o altrament dit, jugant a la puta i la Ramoneta, aquest serà un país, i de rebot un poble, on trencar un vidre i escopir a la closca dels cretins estarà més que justificat.

Pensem-hi perquè ells es mouen com peix a l'aigua dins de l'odi i per això en generen, perquè és el seu joc i s'ho passen bé. El millor, potser, serà deixar-los fer i no gastar ni una sola pedra més.

Segueix @quimpla a twitter

Més informació
 
Comentaris

Destaquem