Juntes fem caure la por!

'Des d'Hora Bruixa ho tenim clar, aquest 25N, contra el seu terror: feminisme, comunitat i organització. Juntes fem caure la por!'

"No tornis sola de nit", "No pugis al cotxe amb estranys", "No caminis per carrers foscos". Aquests missatges i molts altres de similars ens bombardegen cada vegada que volem sortir soles de nit, quan tornem de festa o quan volem anar a córrer pels parcs de la nostra ciutat. Aparentment inofensius, comentaris com aquests ens posen la por al cos, ens limiten i ens impedeixen ocupar lliurement l'espai públic; generen l'imaginari del terror sexual, una de les principals estratègies del patriarcat per exercir control social sobre les dones i privar-nos de llibertats. Les narratives del terror sexual es reprodueixen a través dels mitjans de comunicació i tots els nostres espais de socialització, des de la família i les amistats, fins als contes infantils i el cinema.

Aquest 25N, dia internacional contra les violències masclistes, des d'Hora Bruixa volem denunciar aquesta política del terror sexual. Per aquest motiu, hem convocat una gran manifestació feminista a Sant Cugat el divendres 25 de novembre, sota el lema "Juntes fem caure la por", per denunciar la violència masclista i les agressions físiques i discursives a les quals ens enfrontem. La manifestació començarà a les 19h a la Plaça Lluís Millet. Així mateix, el dissabte 26 de novembre hem organitzat un taller d'autodefensa feminista, ja que entenem que és una de les principals eines que tenim per fer caure la por.

Des d'Hora Bruixa ho tenim clar, aquest 25N, contra el seu terror: feminisme, comunitat i organització. Juntes fem caure la por!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem