Juntes som més fortes i arribem més lluny

'Som conscients que, en un món empresarial encara altament masculinitzat, és imprescindible la visibilització de la dona emprenedora'

Juntes som més fortes i arribem més lluny. Aquest és el lema de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), un lema contundent, que representa l'esperit de la dona del segle XXI: dones valentes, que tenen clars els seus objectius i que lluiten per a assolir-los.

I per què aquest lema? Som conscients que, en un món empresarial encara altament masculinitzat, és imprescindible la visibilització de la dona emprenedora. Però, la realitat és que la presència femenina encara és inferior a la masculina. Per aquest motiu, és necessari fer saber que l'emprenedoria és, també, cosa de dones.

Tots els tòpics que fan referència al fet que entre nosaltres som competitives i que ens ajudem poc es desmunten molt fàcilment davant la realitat. El clima que es respira a la XDESC és tot el contrari: empatia, compromís i visió de futur. Sovint, el camí de l'emprenedoria comporta moments de dubtes i incerteses, en els quals no n'hi ha prou amb la confiança amb una mateixa. Cal, de vegades, un cop de mà.

I aquest és el valor que aporta formar part de la XDESC: amb les trobades de networking et visibilitzes, es potencia la cohesió entre sòcies i s'augmenta el sentiment de pertinença a un col·lectiu i amb les propostes de formació, es proporcionen les eines per a tirar endavant els diferents projectes.

En definitiva: "Juntes som més fortes i arribem més lluny". D'això no hi ha dubte. La XDESC es tracta d'això: de compromís, arrelament, visibilitat i resiliència.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem