Kanye West

"El raper ha compost l'àlbum 'Jesús is King' com agraïment a Jesús per ajudar-lo a superar una addicció", explica Marlés

Fa poques setmanes, a l’Instastory de la cantant Rosalia apareixia la fotografia d’un disc que em va sobtar pel seu nom: “Jesus is King” (Jesús és Rei). Vaig investigar i resulta que l’autor era el raper Kanye West. He de reconèixer que per a mi era un desconegut però, indagant una mica, m’he adonat que és un dels més exitosos amb 21 premis Grammy i a sobre és el marit de la Kim Kardashian. Sempre ha estat un home controvertit i amb una “autoestima” potser massa alta però gaudeix d’una gran llibertat per dir públicament el que realment pensa.

 

Aquest any ha tingut una experiència personal amb Jesús que l’ha ajudat a superar una addicció que el feia patir molt. Ha anunciat que ara vol viure a fons la seva vida cristiana i, en agraïment per aquest renaixement, ha compost l’àlbum Jesús is King i ha creat un cor de Gospel (el Sunday Service) que va per diferents esglésies per acompanyar les celebracions del diumenge i que realment està molt bé! Estem a les portes de l’Advent, un temps en el qual Jesús s’apropa encara més a les nostres vides per fer-les més lliures, per superar les nostres pors i addiccions. I Jesús, com els rapers, ens parla al cor obertament, amb sinceritat, energia i comunicant un bon missatge.

 
 
 
Comentaris

Destaquem