L'altra cara de la Festa Major

Hi ha altres persones que no poden viure la Festa Major com un mes

Aquest any la Festa Major ha tingut una durada de cinc dies, podria parlar de totes les activitats que hi ha hagut i fer una valoració, però prefereixo donar-li protagonisme a les persones que d´una manera o altre fan possible tot el desenvolupament de la Festa.

De persones que garanteixen la bona organització hi ha moltes i amb diferents tasques, podem començar per la comissió de festes que portar l´organització dels cinc dies de festa i que quan hi ha un imprevist ha de buscar ràpidament alguna solució, una tasca gens fàcil. Després esta la feina dels periodistes,  els càmeres i els fotògrafs que retransmeten tot allò que succeeix a la Festa Major, sense ells no hi haurien instantànies ni opinions de la gent que participa. Segur que periodistes i algun/a fotògraf fa mans i mànigues per intentar cobrir la gran quantitat d´actes.

Hi ha altres persones que no poden viure la Festa Major com un mes, aquestes persones son policia Local, mossos d´esquadra que vetllen per la seguretat de la Festa, com també membres de Protecció Civil, Agents Forestals i Creu Roja. Aquests grups que citat anteriorment son primordials per garantir un funcionament correcte i sobretot actuar quan hi han urgències, encara ens enrecordem quan va començar a cremar un dels xiprers de la Plaça Octavià durant el Correfoc. Per tant també esta be enrecordar-se d´altres col·lectius que tenen menys protagonisme en una Festa Major.

Amb aquest article, vull deixar clar que no vull treure el mèrit a les persones que han fet alguna activitat o han ajudat a fer-la durant la Festa Major, ja siguin grups de musica, entitats esportives, associacions culturals, entre altres. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem