L’Associació de Propietaris de Valldoreix ha tornat

Des de fa uns mesos l’entitat ha revifat i a la seu es veu activitat

L’any 2018 l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha fet cent anys. Durant un temps l’associació ha estat sota mínims. La seva seu estava pràcticament tancada, no es feien activitats i no s’ha pogut celebrar el centenari.

Des de fa uns mesos l’entitat ha revifat i a la seu es veu activitat. El mes d’octubre va ser escollida una nova junta, presidida per Antonio Zamora. El senyor Zamora és una persona molt coneguda i implicada amb Valldoreix. Va ser president de Creu Roja i ha estat vinculat a moltes activitats socials i culturals, des dels anys seixanta.

La nova junta compta també amb altres persones molt implicades amb Valldoreix. La vicepresidència l’ocupa l’ex-alcalde de Valldoreix, Miquel Massanés i la secretaria Luis Bea. El nou equip té la  voluntat de recuperar part de l’important paper que l’associació va jugar al llarg del s. XX.

Aquests darrers dies la seu de l’associació va acollir al patge Martí de Buscarons, que durant els dies previs a la vinguda dels reis mags va recollir les cartes dels nens i nenes de Valldoreix.

Al llarg d’aquest any, hi haurà temps de preparar i celebrar, com cal, el centenari de l’entitat. L’Associació de Propietaris i Veïns és l’única entitat centenària de Valldoreix i de les poques de tot Sant Cugat.

L’any 2019 ha de ser un punt d’inflexió en la història de l’entitat i estic convençut que amb el nou equip l’associació tornarà a ser protagonista de la vida social i cultural valldoreixenca.

 
Comentaris

Destaquem