L'escletxa

És de rebut agrair de forma sincera a les 1.301 persones que van dipositar la seva confiança en Guanyem Valldoreix

Guanyem Valldoreix ens vam quedar a les portes de guanyar la presidència. L'augment del suport popular a aquest projecte és notable (de 770 a 1.300 vots), però Junts per Valldoreix va rebre 200 vots més. Segurament, part de l'èxit de Junts per Valldoreix l'expliqui el procés de substitució poblacional que ja fa temps que expulsa la gent del poble que no tenim prou recursos per viure-hi.

 

És de rebut agrair de forma sincera a les 1.301 persones que van dipositar la seva confiança en Guanyem Valldoreix, així com a 894 persones que ho van fer amb Esquerra Republicana permetent-nos doblar resultats i vocalies. Tot i aquesta situació agredolça, hi ha una escletxa política que dóna esperança a les esquerres i al poble de Valldoreix: s'ha acabat la majoria absoluta.

Malgrat guanyar la presidència, Junts per Valldoreix va perdre una vocalia i amb ella la majoria absoluta. És un deure pels representants polítics de Valldoreix no desaprofitar aquesta oportunitat que ens ha brindat la voluntat popular i fer efectives les propostes que ens vam comprometre. És el moment de recuperar el Consell de la Vila, de prioritzar les entitats del poble i de posar coherència en una obra de govern poc rigorosa que, acomodada en la majoria absoluta, ha causat més estralls que solucions (en termes de mobilitat, equipaments, urbanisme...).

Fer poble, això és el pal de paller que engresca a tanta gent i, a la vegada, fa tanta por a qui ens vol adormits (anant tan sols de la feina a casa i de la casa a la feina). Des d'Esquerra Republicana i des de Guanyem Valldoreix ens aferrarem a aquesta escletxa per teixir un Valldoreix conscient, compromès i crític.

 
Comentaris

Destaquem