L’espectacle sempre ha de continuar

El proppassat dilluns vam fer un acte de presentació de la nova programació del @TeatreAuditori #SantCugat amb els principals artistes

El vam batejar com L’espectacle continua, i gràcies al savoir faire i professionalitat de la @marinaromero_ i el @lluismarquina, i la participació engrescadora dels actors, actrius, cantant i mag, vam ser en un teatre que era un plató de televisió que presentava una programació del Teatre-Auditori. La televisió dins el teatre.

Va ser un acte amè, constructiu, divertit, cordial, enriquidor que servia per conèixer la programació o saber-ne una mica més. Era el pròleg de 32 espectacles que volen arribar a tot tipus de públics, de la ciutat i més enllà. Podem dir que busca atraure espectadors a la ciutat i “turisme” cultural de tarda o nit.

L’escenari del Teatre-Auditori es va convertir en un plató de televisió i va rebre alguns dels protagonistes de la temporada, com Joan Pera, Marta Angelat, Oriol Broggi, Gerard Claret, Josep Ferré, Àngels Gonyalons, Xavier Pagès, Sol Picó, Mercè Pons, Carles Raluy i Jaume Villanueva, entre d’altres. A mode de Late night show, les entrevistes es van anar barrejant amb actuacions (Júlia Farrés-Llongueras -cada dia més ferma-, Williams Giribaldi del Circ Raluy i el jove mag Christian Cooker, programat al Cafè Auditori dins l’OFFTASC).

Tot era per evocar la nova programació del Teatre-Auditori. Cada artista responia al es preguntes de la Marina i el Lluís, i també vam interaccionar amb els nostres abonats i joves espectadors/es. Una petita festa artística que va acabar al vestíbul amb les crispetes del nostre patrocinador La Vanguardia, el vi de Denominació d’Origen Penedès, el Cava Codorniu i la cervesa d’Estrella Damm.

Una presentació d’aquest tipus és possible amb un equip implicat i creatiu, que estima la seva feina i treballa amb l’objectiu d’arribar i fer gaudir culturalment l’espectador/a a base de dosis d’espectacles de qualitat. En l’ADN del Teatre-Auditori hi ha la recerca del confort físic i espiritual dels seus espectadors/es, i la voluntat i l’ambició que sempre en surtin satisfets i millors de com havien entrat.

Amb el desig que aquesta nova programació que comencem aquest cap de setmana sigui del vostre grat, fem que l’espectacle continuï i procurem que no s’aturi mai.

Segueix @PTugues i @teatreauditori a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem