L’estiu de vacances

La majoria de gent està contenta perquè han arribat les vacances

Uns les fan al juliol, altres –la majoria– a l’agost, que és el mes vacacional per excel·lència.


Uns volen anar a la muntanya perquè els agrada més, i es tracta d’una alternativa que s’està imposant. Hi ha un ventall de masies que es dediquen cada vegada més a l’alternança de les feines del camp i del bestiar amb el lloguer de cambres i fer el menjar; és una modalitat cada vegada més arrelada de fer vacances. Als qui els atrau la muntanya, han trobat el lloc ideal, ja que amb preus més raonables, una família pot gaudir del que més els agrada i dels llocs preciosos que tenim, tant al Montseny com al llarg del Pirineu i, per què no, a les comarques de l’interior, on hi ha llocs molt interessants per poder passar uns bons dies de descans.


Molts només volen gaudir de la platja, on troben tot el que els agrada més, deixar-se torrar per un sol implacable i mullar-se a l’aigua, ja que a aquestes alçades de l’estiu la seva temperatura és sobradament agradable, a més de poder gaudir dels jocs que es poden fer al costat de l’aigua i la sorra.

Hi ha, per això, aquells que poden i prefereixen sortir a conèixer llocs nous i la forma de vida d’indrets allunyats dels nostres costums. Hi ha tot un ventall d’ofertes temptadores a les moltes agències de viatges que tenim a la nostra ciutat per poder escollir els llocs que et criden més l’atenció, d’entre tots els racons més fantàstics del nostre planeta, que no són pocs.

El que sí que us desitjo és que sapigueu escollir entre tots els que us ofereixin i gaudiu d’uns dies d’esbarjo que tots necessitem i ens mereixem.

 
Comentaris

Destaquem