L'hamburguesa al teu punt

Carn ecològica 100% del Pirineu català Carn ecològica 100% del Pirineu català
El nom de la californiana universitat d’Stanford i el seu esperit precursor del menjar ecològic, van inspirar Joan Abad -gerent i creador d’aquest projecte- a endegar una aventura gastronòmica basada en les hamburgueses gourmet; hamburgueses 100% ecològiques de 170 g, amb carn del Pirineu català acompanyades dels millors productes de la nostra terra. Precisament, les llargues estades d’en Joan als EUA i Mèxic i la seva llarga experiència en prestigiosos restaurants del nostre país, l’han dut a obrir Stanford Gourmet Burger. Després de diferents estudis de mercat i de provar moltes i moltes hambur- gueses,en Joan ens proposa la seva fórmula.I l’encert de la creació ha estat notable.

Els clients d’Stanford valoren la personalitat d’aquest restaurant d’una manera especial:des de la decoració vintage que recorda la típica habitació d’un universitari nord-americà,fins a les espectaculars i exquisides hamburgueses que s’hi serveixen.Fer-ne una selecció resulta difícil,però aquí en teniu una mostra de les més representatives: la Stanford Especial (amb formatge Cheddar Ilchester, bacó cruixent, enciam, ou ferrat...); la San Diego (amb saltejat de bolets, formatge de cendra Morbier, ceba confitada...) i la Harvard (amb medalló de foie a la planxa, juliana d’espàrrecs, confitura de figa...). Sobren les paraules... i faltarien els qualificatius.

Tasteu-les. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem