La Carmela

Ara, per tant, la vida planteja a la Carmela el repte de guanyar les eleccions per poder mantenir l'actual model

L'observació ajuda molt a conèixer les persones. L'observació permet veure, per exemple, l'autenticitat o la impostura d'un polític. De la meva observació de Carmela Fortuny, com a alcaldessa de Sant Cugat, puc dir que el que més m'agrada és justament la seva honestedat. No és una persona de doble cara. Diu el que pensa i no promet allò que no pot fer, i això, en els temps que corren, té molt de valor.

 

Un altre valor de la Carmela és la proximitat. No és el mateix que t'agradi la gent, que veure't obligat a tractar amb la gent. A la Carmela li agrada la gent, li agrada enraonar-hi i escoltar-la, i ho fa sempre amb calidesa. No és tampoc una alcaldessa tancada al despatx; ella surt, volta pels barris, assisteix o fins i tot participa en les activitats. És la mena d'alcaldessa que m'agrada, la que no s'amaga, la que sempre hi és i a la qual, com a santcugatenc, puc interpel·lar al carrer.

 

Aquestes eleccions plantegen diversos escenaris de pacte, alguns sortosament impossibles, com una victòria de PP-C's, i d'altres de factibles, com un pacte entre Junts per Sant Cugat i Esquerra, que és el que voldrien molts independentistes, o un pacte Esquerra-CUP, que ja està decidit. Seran, doncs, els votants els qui hauran de dir si volen preservar el model de ciutat que tenim, amb un prestigi extraordinari, o destruir-lo i fer una altra cosa.

Ara, per tant, la vida planteja a la Carmela el repte de guanyar les eleccions per poder mantenir l'actual model. Té molt a favor seu. La prova és que els santcugatencs ens hi referim com "la Carmela". És la mostra més evident de la familiaritat que transmet i de l'afecte que s'ha guanyat entre nosaltres.

 
Comentaris (5)
Esteve Fa 3 mesos
Curiós. Qui no pensa com la senyora Elvira fa campanya. Ella no fa campanya per ningú ni contra ningú. Oi que no..., senyora Elvira...?
Elvira Fa 3 mesos
Bon dia. Pues no, no em faig de campanya. Vols que quedem a fer un cafè i t'explico per que estic tan emprenyada amb l'ajuntament i la seva gestió?
Octavi Sena Fa 3 mesos
Benvolguts, conec l'autor d'aquest escrit i se que, el que ha escrit, ho ha fet de cor, perquè ho sent i i ho creu, no per cap mena de compromís amb na Carmela Fortuny. Elvira, no et disgustis: crec que tant tu com el teu pare, hauríeu d'insistir, perquè l'alcaldessa rep molts mails a la seva bústia i respòn sempre, encara que de vegades triga en fer-ho. Segur que dins de la llista de les seves prioritats, ho té pendent de respondre, però tu no desanimis, torna a escriure i insistir en
Joan Sala Cors Fa 3 mesos
Aquest article es un molt bon argumentari de campanya per decidir-se a votat a la candidata Carmela FORTUNY de Junts per Sant Cugat/Catalunya
Elvira Fa 3 mesos
Ja esta be que l'equip de campanya es fiqui fins i tot aqui. Jo soc una dona de 47 anys, mare de dues nenes q van al Leonardo i no un nom registrat a les xarxes sense seguidors, pero q "casualmemt" retuita tot de coses de politica... del Pdcat o dels partits que han anat sortint d'aqui!
Núria Fa 3 mesos
Jo m'he adreçat dues vegades a la senyora Fortuny i totes dues vegades m'ha contestat. I, a més, no sols ho ha fet força ràpidament, sinó que totes dues vegades va solucionar els problemes urbans que li plantejava. Jo, abans, no votava el seu partit, però aquesta vegada sí que ho faré.
Elvira Fa 3 mesos
Aquest es el que promulga aquesta alcaldessa, pero els fets no són del tot aixi... personalment li he escrit a la bustia i encara espero una resposta (fa 7 mesos), i em consta que mun pare també li va escriure fa un any i tampoc ha rebut resposta... Potser no es tan propera, o quan no són coses agradables no contesta? Portem mes de 20 anys visquent a Sant Cugat i aquest cop, per primera vegada, no votarem pel partit que porta governant Sant Cugat tots aquests anys!