La Carmela

Ara, per tant, la vida planteja a la Carmela el repte de guanyar les eleccions per poder mantenir l'actual model

L'observació ajuda molt a conèixer les persones. L'observació permet veure, per exemple, l'autenticitat o la impostura d'un polític. De la meva observació de Carmela Fortuny, com a alcaldessa de Sant Cugat, puc dir que el que més m'agrada és justament la seva honestedat. No és una persona de doble cara. Diu el que pensa i no promet allò que no pot fer, i això, en els temps que corren, té molt de valor.

Un altre valor de la Carmela és la proximitat. No és el mateix que t'agradi la gent, que veure't obligat a tractar amb la gent. A la Carmela li agrada la gent, li agrada enraonar-hi i escoltar-la, i ho fa sempre amb calidesa. No és tampoc una alcaldessa tancada al despatx; ella surt, volta pels barris, assisteix o fins i tot participa en les activitats. És la mena d'alcaldessa que m'agrada, la que no s'amaga, la que sempre hi és i a la qual, com a santcugatenc, puc interpel·lar al carrer.

Aquestes eleccions plantegen diversos escenaris de pacte, alguns sortosament impossibles, com una victòria de PP-C's, i d'altres de factibles, com un pacte entre Junts per Sant Cugat i Esquerra, que és el que voldrien molts independentistes, o un pacte Esquerra-CUP, que ja està decidit. Seran, doncs, els votants els qui hauran de dir si volen preservar el model de ciutat que tenim, amb un prestigi extraordinari, o destruir-lo i fer una altra cosa.

Ara, per tant, la vida planteja a la Carmela el repte de guanyar les eleccions per poder mantenir l'actual model. Té molt a favor seu. La prova és que els santcugatencs ens hi referim com "la Carmela". És la mostra més evident de la familiaritat que transmet i de l'afecte que s'ha guanyat entre nosaltres.

 
Comentaris

Destaquem