La cultura cuinada amb repòs dona una millor experiència

Aquest setembre de 2018 ha tingut lloc la celebració dels 25 anys de la primera funció al Teatre-Auditori amb un total de 10 actes i concerts que ha aplegat a més de 5.000 espectadors i espectadores

El Teatre-Auditori ha cuinat amb bons cuiners una programació de 25 anys, i un festival com @PetitsCamaleons amb set edicions, entre altres projectes i realitats, tos per fer feliç al públic.

Aquest setembre de 2018 ha tingut lloc la celebració dels 25 anys de la primera funció al Teatre-Auditori amb un total de 10 actes i concerts que ha aplegat a més de 5.000 espectadors i espectadores, fet que demostra la polivalència i varietat del seu públic. Aquest cap de setmana passaran més de 7.500 espectadors en família pel Festival Petits Camaleons durant tot el cap de setmana. Les dades ens donen la valoració quantitativa, que no ha de ser mai un objectiu.

L’objectiu de tot equipament cultural ha de ser la seva identitat a la ciutat, al país, amb una estratègia clara per arribar a l’espectador/a amb una programació basada en el rigor d’excel·lència i la qualitat artística, la bona organització i un equip professional al servei del confort dels artistes i públics.

 

D’aquesta manera la valoració numèrica és converteix en un mitja, i no en un objectiu. Amb una bona base qualitativa i coherent, l’espectador/a respondrà positivament, i el més important serà apreciar com acaba el festival o surt d’un espectacle satisfet, somrient o pensatiu, però agraït d’haver vingut i viscut l’experiència.

 

En aquest sentit, els programadors, l’equip humà també viu la programació al costat de l’espectador/a, del seu públic, per fer possible una experiència global pròpia d’un equipament al servei dels seus públics.

 

Ara, seguim amb la temporada dels 25 anys amb el somni que tothom pogués viure una experiència al Teatre-Auditori, ja que el magnífic equip que hi ha, l’ha preparat amb l’objectiu que no sigui l’única vegada, com també passa amb els Petits Camaleons.www.tasantcugat.cat @PTugues

@TeatreAuditori

 
Comentaris

Destaquem