La cultura per evitar la maledicció d’Ondina

El director del Teatre-Auditori opina

La nimfa Ondina li demanava fidelitat al seu marit, però quan va enxampar-lo amb una altra dona, li va pronosticar que respiraria mentre estigués despert. En el moment que s’adormís, moriria. Estava condemnat a viure sense poder descansar, per molt esgotat que estigués.

La llegenda ens convida a reflexionar sobre com evitar la maledicció d’Ondina. M’agrada pensar que l’oxigen per viure, per evitar dormir-se és llegir, escoltar música, veure dansa o cinema, i gaudir del teatre, o deixar-me endur per l’atmosfera d’un bon espectacle de màgia, o veure com un infant gaudeix d’una proposta per a ell.

 

Mentre tinguem oxigen cultural, hi ha vida, i no dormo! Per tant, no moro! La vida és un regal que té i necessita una caixa més petita que és la cultura.

Aquesta setmana s’han presentat els cicles de cinema als CINEMES SANT CUGAT, una gran varietat d’oferta cinematogràfica complementària a la comercial. Cinema per a tots els gustos.

Al TEATRE-AUDITORI SANT CUGAT s’han posat a la venda totes les entrades d’una programació fins a finals de gener de més de 40 espectacles per a tots els públics. En la seva programació OFF podem trobar perles per no deixar de respirar.

 

Una mostra de la gran oferta cultural que tenim a Sant Cugat per evitar de totes-totes que ens apaivagui el malefici de la nimfa Ondina i no haguem de “dormir-nos” mai perquè tenim la cultura que ens manté ben desperts.

 

Bona temporada cultural, que com els infants, els joves i els universitaris, acabem de celebrar el nostre inici d’any!

 
Comentaris

Destaquem