La felicitat de l'èxit

Un èxit al Teatre-Auditori es pot mesurar per l’afluència dels seus espectadors

Però com mesurem la seva felicitat i satisfacció? Com fem que l’experiència a través de l’espectacle sigui única i irrepetible? Com fem que els espectadors surtin millor i més contents (és un dir) d’una funció del Teatre-Auditori Sant Cugat?

Evidentment, a través d’una bona programació, de qualitat, encertada, variada i que t’ofereix moltes opcions. Una programació que hi poses expectatives, i que després s’acompleixen i si pot ser, les superen.

Com fem que no haguem de calcular l’èxit d’una programació per l’estadística (també necessària però no obsessiva), sinó per la satisfacció, que a l’engròs, se’ns és comunicada a través de l’aplaudiment i el comentari final, si és el cas.

La nostra programació ha de potenciar l’amor del nostre espectador/a per conèixer, descobrir, saber, curiositat per aprendre, ser millors i apertura a experimentar... No s’ha de prioritzar el resultat sinó el coneixement que aporta aquell muntatge. Això però no està renyit amb voler-se divertir i passar una magnífica estona en viu i en directe.

Ens agradaria ser valorats per la qualitat dels espectacles i la satisfacció dels espectadors/es. Ningú ens traurà el que haguem ballat, però hem de ballar bé i amb satisfacció. Estem per fer somriure, per donar satisfacció a l’ànima en un món molt tecnològic i excessivament calculat. Per posar ànima a les setmanes massa materialistes.

El nostre pot ser un espai per la tranquil·litat, reflexió amb l’ànima, per la reflexió, el pensament, el diàleg, la trobada social... Hem d’aconseguir un plaer cognitiu, intel·lectual, placenter, on els sentiments estan al servei del nostre esperit. Convertir l’experiència en saber, en coneixement. La decisió de l’espectador/a serà si amb aquesta experiència vol només fer ‘surf’ per damunt de les aigües o vol anar al fons del mar, i submergir-se en les seves profunditats. Nosaltres proposem el ‘viatge’ de la programació amb molts matisos que l’espectador/a descobrirà i/o viurà amb nosaltres, i tots els artistes convidats.

Esperem que aquesta nova programació, perquè l’espectacle ha de continuar, de febrer a maig sigui satisfactòria i us porti a les màximes profunditats interiors del propi mar, i siguin molts, moltíssims, els qui ens hi apleguem.

Segueix @PTugues i @teatreauditori a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem