La fina ironia del Sr. Lluc Cahís

Per afirmar certes coses, cal una feina prèvia de contrast i rigor

Termes com “feina vergonyosament ínfima” o “passivitat sorneguera de l’EMD” són els que va utilitzar el Sr. Lluc Cahís per posicionar-se totalment en contra de la feina que s’està duent a terme en matèria de joventut des de l’EMD de Valldoreix.

Entenc que com a representant d’Esquerra i, per tant de l’oposició, sempre s’hagi de valorar la nostra gestió però, abans, cal una feina prèvia de contrast i rigor per afirmar certes coses i més, quan vostè mateix va estar reunit amb nosaltres a l’EMD amb altres joves, on els vam explicar els projectes que tenim pensats i que volem concretar durant aquesta legislatura.

Aquestes són algunes de les activitats que estem fent des de l’EMD i que vostè emmarca dins el concepte del “res”:

  • Des de l’EMD tenim una estreta relació amb l’IES Arnau Cadell. Només aquest 2015, i entre altres coses, s’estan oferint tallers de motivació a quatre cursos, s’estan oferint tallers de cant coral a pares i fills i estem visitant els alumnes de l’Institut a l’hora de l’esbarjo per conèixer les seves inquietuds i peticions.
  • Mentre no disposem de l’espai definitiu on els joves puguin reunir-se, estem treballant per poder oferir un espai alternatiu que faci aquesta funció.
  • Estem preparant un concurs de grafitis que tindrà lloc a finals de novembre.
  • Oferim tallers per a joves de noves tècniques pictòriques, el qual està subvencionat per l’EMD i té un cost de només 10€ per als joves.
  • Oferim concerts joves trimestralment.

Des de l’EMD, Sr. Cahís, us vam informar de tota la gestió que s’estava duent a terme per trobar un espai adequat, se us va oferir un espai alternatiu perquè us hi pugueu reunir... En definitiva, ens vam oferir com a facilitadors del que necessitéssiu i no hem rebut cap proposta per part vostra. Ni tan sols us heu registrat com a entitat, cosa que us vam dir que s’ha de fer com a primer pas.

Després de tot això que li he enumerat, m’agradaria saber que van fer vostès en matèria de joventut mentre eren al govern del 2003 al 2011 amb la presidenta Turu. Segurament, en aquest context el concepte “res” sí que adquireixi el sentit real del terme.

 
Comentaris

Destaquem