La Floresta fa 100 anys!!

El passat 26 de gener es va donar el tret de sortida a tots els actes que hi haurà a La Floresta amb motiu del seu centenari

L'any 1919 es va fundar L'associació de propietaris de La Floresta-Pearson i amb ella es considera el naixement de La Floresta.

Com molts sabeu, fa més d'un any, en el si del Consell de Barri de La Floresta, va néixer la Comissió del Centenari que ha sigut l'encarregada d'organitzar tots els actes del centenari.

El passat 26 de gener es va donar el tret de sortida a tots els actes que hi haurà a La Floresta amb motiu del seu centenari. A més, cal fer valdre la gran feina de documentació i recopilació de material històric tant documental com fotogràfic, dut a terme per la comissió amb la col·laboració de moltes veïnes i veïns de La Floresta que han cedit moltíssim material.

Com ja va sent tradició al barri els últims anys, aquesta comissió neix i viu gràcies a les veïnes i veïns, i tot el procés s'ha vehiculat de forma participativa, comunitària i oberta. El mateix naixement de la comissió, surt d'una comissió permanent del Consell de Barri, la de Patrimoni i Memòria. A causa del gran volum de feina, al final s'aprova que la comissió del Centenari sigui una comissió en si mateixa. Sempre però sota l'aixopluc i el suport del Consell de Barri, on la comissió ha assistit sense falta a explicar a totes les veïnes i veïns interessats, el procés d'organització així com les activitats plantejades. Així tothom que ha volgut ha pogut donar la seva opinió i s'ha sentit inclòs en la preparació del nostre centenari.

Per tot això, crec sincerament que el centenari de La Floresta i les seves activitats i actes seran un èxit, ja que quan qualsevol iniciativa que neix, viu i acaba en la gent, i que el seu procés de creació es treballa de forma transversal, oberta al barri i participativa, sempre serà un èxit.

 
Comentaris

Destaquem