La fortalesa econòmica garanteix el progrés social

Una gestió sostenible i eficient que ha permès mantenir l’estat del benestar inclús durant els pitjors anys de la crisi

Sant Cugat té una gran i innegable fortalesa econòmica. L’Ajuntament ha sabut generar i potenciar les condicions territorials i socials que l’han fet possible, i alhora ha sabut gestionar correctament els recursos públics. Una gestió sostenible i eficient que ha permès mantenir l’estat del benestar inclús durant els pitjors anys de la crisi i que ara que vivim una progressiva recuperació de l’economia i l’ocupació, ens permet millorar-lo. Un salt qualitatiu que ha vingut definit per una millor redistribució dels recursos, més justa i equitativa, garantint encara més la cohesió social a la nostra ciutat.

Fruit d’aquesta bona gestió i de les prioritats que el nostre Govern s'ha marcat, aquests darrers dies hem presentat els ajuts per pagar l'Impost de Béns Immobles (IBI), com a part de les polítiques d’habitatge. La nostra voluntat és fer-los arribar a un major nombre de persones i famílies i alhora, destinar més recursos a qui més ho necessita: qui menys renda té, menys IBI paga. Aquests ajuts també s’adrecen específicament a les famílies nombroses, les monoparentals i la gent gran, proporcionant així un sistema que podem qualificar d'únic al conjunt de l'àrea metropolitana, ja que som una de les ciutats que proporciona uns ajuts més potents i complets.

Tenim clares les nostres prioritats i sabem com les hem d'implementar. La tarifació social dels preus públics i dels impostos són un clar exemple de l'aposta del nostre Govern per garantir que a Sant Cugat ningú quedi enrere, que sigui una ciutat amb igualtat d'oportunitats. Seguirem treballant en aquest sentit, perquè és a través de l’acció de govern que podem consolidar un Sant Cugat més just i que garanteixi el progrés social.

 
Comentaris

Destaquem