La galeria

Dansem d'una obra a una altra, al ritme de la tinta en les seves mans

Els dansaires amb el vol del seu moviment omplen l'espai i ens sembla poder sentir el fregament de les robes en moure's, el so dels seus peus en seguir el compàs de la música sorda i el mareig del ball dels sentits en girar.

L'artista diu encertadament que parteix del traç per abordar les seves obres i aquest sentir nostre en veure els seus dansaires no és més que la confirmació de fins a on ens porta el seu dibuix esbossat. Mestre del traç, ens convida a endinsar-nos en el seu univers, on el gest és indici de quelcom que ens crida.

Dansem d'una obra a una altra, al ritme de la tinta en les seves mans. Deixant-nos guiar per la mà ferma en la nostra cintura de la nostra parella de ball. La melodia que ha començat a polir delicadament les seves notes per als nostres sentits amb els seus dansaires que obren la Sala d'Exposicions, ens acompanya en el recorregut de tota la mostra, inflamant la imaginació.

Degota tinta i color per arreu, en una explosió folla però rigorosa alhora, establerta per l'artista i com a espectadors d'aquest monumental elogi al gest, girem i girem gustosament perduts entre les seves creacions.

 
Comentaris

Destaquem