La importància de la música, la importància dels detalls

Els Pets, Joan Dausà, Sofia Ellar, Sau 30... són concerts que podem escoltar i gaudir la pròxima temporada al Teatre-Auditori

Nietzsche sempre va dir que la vida sense música seria un error. Ens absorbeix, ens il·lumina, ens fa pensar, ens fa estar bé amb nosaltres. Llegir i escoltar música. La música ens pot fer apreciar molt més els detalls. Alguns cops, on no arriben les paraules, hi arribem a través de la música. Ens dona una millor llum, més detallada!

La música està feta de notes, de detalls, que ben conjuntades, ben harmonitzades, fan la melodia, les cançons, les peces musicals úniques i irrepetible, com podria passar en la vida quotidiana.

 

Per això és tan important el gaudi que podem experimentar en un concert de música clàssica, una òpera, un concert amplificat, un espectacle de dansa amb música en directe i un musical.

A l'estiu ho podem fer, a més, a l'aire lliure, a través de diversos festivals al país. Alguns en llocs singulars i especials, que encara fan l'experiència més engrescadora. Escoltar-los ara, amb la bona temperatura de l'agost, són experiències complementàries a fer-ho en plena temporada, en un espai tancat, i aïllat de l'exterior.

 

Els Pets, Joan Dausà, Sofia Ellar, Sau 30... són concerts que podem escoltar i gaudir la pròxima temporada al Teatre-Auditori.

Concerts que tindran els seus detalls que per l'espectador i espectadora els faran únics i irrepetibles. Altres arts com el musical, per la seva complexitat, els hem de gaudir en espais tancats. A Barcelona, per a la pròxima temporada, tenim 5 possibilitats: Flahdance, el musical, La tienda de los horrores, El jovencito Frankenstein, West side story i A chorus line. Tant de bo un d'aquest el puguem programar el 2020 a Sant Cugat, perquè el musical, com l'òpera, aporta una història humana que amb la música en directe, la interpretació, la veu i l'escenografia/il·luminació espectacular la fan penetrar d'una manera més concisa a les nostres ànimes d'espectador/a.

Sigui com sigui, a través de l'art musical que ens agradi més, no deixem mai de gaudir dels detalls de la vida a través de la música.

 
Comentaris

Destaquem