La Sala Polivalent

El centre de la ciutat no disposa d’espais juvenils públics suficients

En les últimes setmanes ens hem assabentat que tira endavant el projecte de la sala polivalent que es farà en l'actual Cinesa.

Des de la Joventut Socialista de Sant Cugat ens felicitem per la iniciativa del govern de la ciutat de complir amb nous espais per el Jovent. Però caldria recordar que ja fa quinze anys que la JSC porta reivindicant aquesta sala polivalent i els bucs d´assaigs amb una gestió 100% pública.

Des de la JSC volem mostrar un seguit de preocupacions i ens agradaria puntualitzar el següent:

Primer, se’ns genera el dubte de com s’ha de gestionar aquest nou espai, de tal manera que totes les entitats han de tenir el mateix accés a l’espai. És obvi que una entitat no hauria d’apropiar-se ni gestionar íntegrament, ha de ser de tothom. Volem que no sigui un espai restringit de les entitats sinó a tot el jovent, estigui associat o no.

Segon, no volem que la gestió de l’espai es faci mitjançant una subcontractació i demostri mancances com passa en altres espais culturals de la nostra ciutat. Creiem que aquest s’ha de gestionar des del Servei de Cultura de l’Ajuntament.

Tercer, també esperem que no sigui l’única acció en matèria de Joventut per part de l’Ajuntament, ja que la sala polivalent ha de ser un primer pas per tal de crear nous espais culturals pel jovent. D’ençà que el casal de joves de Torreblanca va passar a ser no un casal de joves sinó un cultural, el centre de la ciutat no disposa d’espais juvenils públics suficients.

Per part de l’Ajuntament esperem que aquesta vegada sigui la definitiva i posi fil a l’agulla en matèria a la sala polivalent i altres espais d’oci, posant en valor la seva gestió pública.

 
Comentaris

Destaquem