La Sara, d’espiral creixent

D’ençà que el gener d’aquest any van endegar la versió infantil d’Espiral, la Sara és la primera component que participa en una obra amb els actors grans. Va fer de filla de la pidolaire que arriba a casa de la Bernarda.

Hauríeu d’haver vist quina expressió de nina decebuda que feia. No tenia text, però la seva cara ho deia tot. I és que, si voleu descobrir un bon actor o actriu, els heu d’observar com actuen quan justament no diuen res.
Bé, tenim dos actors a Espiral Creixent, en Marc i en Sergi, que també han treballat amb els grans. Ens han fet els darrers pessebres. Tots dos, juntament amb els altres, seguiran actuant per a Espiral.

Com us deia; la Sara va tornar a actuar a La casa de Bernarda Alba el dissabte de Festa Major en un casal ple, entregat i amb unes actrius a dalt i a baix de l’escenari emocionades que contagiaven el públic. I la Sara, en el seu debut, feia de nina afamada i decebuda.

Parlant de nines us avanço que el pròxim 18 d’octubre comencem la Mostra de Teatre justament amb La nina de Montserrat Cornet. Un monòleg tendre, nostàlgic i dramàtic alhora, on la Isabel Valbuena es torna a posar en la pell de la Marina, una dona que, en el seu retorn a la que havia estat casa seva, ens explica els records d’infantesa durant la guerra i la postguerra en una Barcelona desfeta i afamada.

Una mostra que, a més a més, ens oferirà les obres Un senyor i una senyora de Marcenia Baqués pel Cercle Teatre dels Marxosos, La ratera d’Àgatha Christie per Espiral, Vanitat, el pecat més preuat de Guido dei Matiolli per Magma de La Serreta i Jurat popular de Reginald Rose també per Espiral.

 
Comentaris

Destaquem