Les nostres mans: la nostra campanya

No farem grans mítings, ni posarem anuncis a tots els mitjans, no contractarem cap agència de comunicació que ens faci un vídeo treballat, volem mobilitzar al màxim de gent

Com us podreu imaginar aquests dies a Sant Cugat en Comú estem preparant la campanya electoral, les campanyes electorals de fet, les tres. Una de les coses que més ens preocupa és el cansament que podem generar a la ciutadania, dos mesos de campanya electoral intensa poden portar al desencís i el que necessitem més és que la gent comuna es mobilitzi.

El 28 d'abril i el 26 de maig, seran dates clau que marcaran la pròxima dècada, a Sant Cugat hi ha l'oportunitat d'or de canviar el govern municipal, i a l'Estat i a Europa no només caldrà esforçar-nos a barrar el pas a l'extrema dreta, també per tenir majories que defensin els drets humans i civils, que posin la vida al centre de la política.

La nostra és una candidatura sense gaires recursos. Fa poc que existim, no heretem cap fortuna, ni tenim la complicitat de cap poder econòmic. Vam decidir no demanar ni crèdits a bancs així que el nostre capital és, allò tant psuquero, les nostres mans.

Això ens ha portat a dissenyar una campanya on el principal recurs i element de campanya serà la feina voluntària. No farem grans mítings, ni posarem anuncis a tots els mitjans, no contractarem cap agència de comunicació que ens faci un vídeo treballat, volem mobilitzar al màxim de gent fent-los col·laborar amb la campanya.

Potser no ens surt bé, potser la nostra proposta no arriba a tothom, coneixem el risc. Però nosaltres no hem vingut a fer la política que fa tothom. El que és segur és que tenim les ganes i la il·lusió per posar totes les hores del món en convèncer que cal lluitar per les idees, que no cal conformar-se a votar el mal menor, que les oportunitats del pròxim 28 d'abril i 26 de maig s'han d'aprofitar.

 
Comentaris

Destaquem