Les presons no fan vacances

Junqueras i Romeva, de la mateixa forma que Forcadell, Bassa, Rull, Turull, Forn, Sanchez i Cuixart, no podran ni desconnectar, ni carregar piles, perquè a les presons no s'hi fan vacances

Segur que la majoria de vosaltres esteu gaudint de les vostres vacances o bé ja ho heu fet, més lluny o més a prop i ben acompanyats d'amics i familiars. Fins i tot els que us heu quedat a Sant Cugat, per uns dies heu alterat les vostres rutines i horaris. D'una manera o altra fem servir les vacances estivals per "desconnectar" que és com en diem ara de l'aturada laboral, suposo que perquè vivim en un món tan globalitzat que difícilment trobem espais per al relaxament i per a trobar-nos a nosaltres mateixos en pau i tranquil·litat.

Jo abans d'iniciar també aquest període de descans i carregar piles pel proper curs que tot fa pensar que serà intens, he volgut visitar els meus companys empresonats a la presó de Lledoners.

Junqueras i Romeva, de la mateixa forma que Forcadell, Bassa, Rull, Turull, Forn, Sanchez i Cuixart, no podran ni desconnectar, ni carregar piles, perquè a les presons no s'hi fan vacances. Encara que hi estiguis empresonat de forma preventiva des de fa mesos i siguis totalment innocent dels delictes que t'imputen. Detalls sense importància per a la justícia espanyola.

Ben al contrari, aquest estiu és el preludi d'una tardor on viurem el judici de la vergonya i el que encara és pitjor, coneixerem una ignominiosa condemna per haver complert allò que un 80% de la ciutadania de Catalunya fa anys que reclama. Poder votar. Mentre el jutge de la infàmia passa l'estiu passejant-se per la Costa Brava del bracet de polítics que perden a les urnes i necessiten els tribunals per imposar-se, hi ha bones persones que el passaran entre barrots. Certament aquest estiu serà difícil d'oblidar.

 
Comentaris

Destaquem