Li Wujimli: "El TOT ha estat una bona manera perquè la gent ens conegués"

“Des d’un principi ens vam unir al TOT perquè vam pensar que era una bona manera que la gent de Sant Cugat ens conegués, i així ha estat. Gràcies a això la gent ens buscava al TOT i ens trucava per fer-nos encàrrecs. Amb l’evolució cap al digital i la pàgina web del TOT, ara la gent també ens troba a la xarxa. Felicitats pels 30 anys!”.

Chong Jua

El restaurant Chong Jua va obrir les seves portes fa 30 anys a Sant Cugat convertint-se en un dels principals restaurants de la ciutat d'una altra cultura.

Chong Jua es caracteritza pel tracte amable dels seus propietaris i per les quantitats generoses que hi ha als seus plats. La seva carta compta amb tots els plats més típics de la cuina oriental xinesa. A més, ofereixen servei a domicili.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.


 
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem