El lideratge del plaer

'Hi ha una especial dedicació per millorar les competències, ampliar coneixements i descobrir les habilitats personals per sentir que liderem les nostres vides'

Sant Cugat està sent clau en el desenvolupament de l'emprenedoria, el lideratge i el talent femení, i això es reflecteix en l'augment de l'empoderament femení, que cada dia està agafant més força. Un exercici molt exigent que la dona emprenedora no es qüestiona perquè s'associa, inconscientment a llibertat, independència i creixement.

Hi ha una especial dedicació per millorar les competències, ampliar coneixements i descobrir les habilitats personals per sentir que liderem les nostres vides. L'aparició de la Covid-19 ens ha obligat a readaptar-nos i reinventar-nos, no només professionalment, sinó també, personalment. Un esforç imperceptible que les dones han sabut incorporar de forma inqüestionable a un preu molt alt.

En tot aquest propòsit hi ha dues coses fonamentals que no es poden obviar. Per una banda, la importància i necessitat del sentiment de comunitat, "acompanyat sempre s'arriba més lluny", i en el que associacions com, ADE Vallès, estan exercint, fomentant i treballant, per donar visualització a cada "líder" en el camí cap a les seves fites. I per altra banda, la part emocional de cada "líder", el motor que l'empeny a gaudir, creure i fer. Una part emocional que va lligada al plaer íntim, constituint un pilar important del creixement i lideratge personal.

Si som capaces d'alimentar el nostre intel·lecte, de dedicar-nos al nostre aspecte físic, tot plegat pel reforçament personal de liderar les nostres vides, per què no liderar també el nostre propi plaer sexual?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem