Llarena 'persona non grata'

'Llarena és un enemic de l'independentisme català i un perill per a les llibertats democràtiques. És un jutge que usa el seu càrrec com a braç executor de la seva ideologia reaccionària'

Fa un cert temps, en un article, vaig demanar a l'Ajuntament de Sant Cugat, municipi on el jutge Pablo Llarena va decidir tenir-hi una casa, que amb els vots dels independentistes aquest personatge fos declarat 'persona non grata'. Deia en el meu text que una mesura com aquesta ja l'han presa altres municipis, com ara Girona, Llavaneres, Santpedor, Breda, Torelló, Arenys de Munt o La Bisbal d'Empordà amb relació a Mariano Rajoy, Enric Millo o el rei d'Espanya.

El jutge Llarena, fidel a la seva ideologia ancorada en el 1939, és un individu que experimenta un plaer malaltís fent el ridícul fora de l'Estat espanyol perseguint demòcrates i rebent clatellades dels tribunals europeus. És un home convençut que Espanya està per damunt dels drets humans i per això, cada acció que emprèn contra els catalans exiliats és tombada en països democràtics com Escòcia, Bèlgica, Suïssa, Itàlia o Alemanya, per ser considerada contrària al dret internacional. A ell li és igual, perquè la seva dèria no és pas ser reconegut com a demòcrata modèlic, sinó com a inquisidor pertinaç. Tan pertinaç com aquella "pertinaz sequía" que floria els discursos del règim franquista.

Llarena és un enemic de l'independentisme català i un perill per a les llibertats democràtiques. És un jutge que usa el seu càrrec com a braç executor de la seva ideologia reaccionària, raó per la qual no hauria de poder exercir en cap societat democràtica. A Sant Cugat, l'independentisme, objecte de la seva persecució, té majoria absoluta a l'Ajuntament i, per tant, té poder i raons de sobres per declarar-lo 'persona non grata'. Ho farà? No ho crec. Imaginem que en Llarena es molestés!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem