Llegir

'Recuperem vells records, emocions i la infantesa en la lectura i, de passada, contagien als petits de casa la màgia i la grandesa de llegir'

Quants cops hem dit allò de "ja ho faré a l'estiu"? Si ho escrivís una llista seria llarga i, potser fins i tot, impossible de complir. Una de les coses que més abunda a la meva llista són lectures. M'agrada llegir, aconsellar llibres, parlar-ne, comentar-ne i, sobretot, m'agrada veure com la gent llegeix. Llegir ens fa rics: descobrim paraules, llocs i expressions; ens ajuda a pensar, imaginar, créixer, conèixer i descobrir... i ens ajuda a ser crítics.

Aquest estiu intentaré complir la meva llista i llegir. Us animo a tots a llegir. Llegim molt, grans i petits. Pugem a les golfes de casa els avis i recuperem els TBO, les aventures dels Cinco, de l'Astèrix i l'Obelix, del Tintín i el Cavall Fort. Recuperem vells records, emocions i la infantesa en la lectura i, de passada, contagien als petits de casa la màgia i la grandesa de llegir.

Llegim sense por i sense prohibicions.

Bona lectura!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem