Llei surrealista 'probotellón'

Recordem que les drogues actuen lentament com a armes letals en l'àmbit físic i emocional

On s'ha vist que els joves hagin de posar-se fins a dalt d'alcohol per a sortir de festa i gaudir? On és aquesta llei? Qui ho decideix? Fem molt mal als joves amb tanta permissibilitat. Els pares que estimem als nostres fills desitgem que s'amorrin a una, dues, tres, quatre o més ampolles d'alcohol com a norma habitual cada cap de setmana? L'alcohol és una droga tan dolenta com les pastilles o la cocaïna.

Recordem que les drogues actuen lentament com a armes letals en l'àmbit físic i emocional. Deixem-nos d'asseure amb el cap i posem fre a aquesta mena de boigeria social. Ara resultarà que ser abstemi és una condició anòmala.

Som titelles davant d'un govern poc responsable I terriblement inconscient. El missatge que hauríen arribar als joves hauríen de ser absolutament oposat al que fa arribar la llei surrealista del 'botellón'.

Per què no lluitem per una llei rica en valors? Per què no parlem amb els nostres fills? A vegades resulta incòmode inclús massa feina oi? Anem cap enrere com els crancs. Passar per davant de Les Carpes els divendres a la nit és deplorable.

La joventut necessita un altre tipus de valors.

Junts ho aconseguiríem!

 
Comentaris

Destaquem